PROGRAM SPOTKANIA
10.00 - 10.30 ROZPOCZĘCIE SPOTKANIA – PRZYWITANIE UCZESTNIKÓW
10.30 - 11.00 ApiBioFarma, Apifarma – probiotyki nie tylko dla pszczół
11.05 - 11.45 Jarek i Izabela Jaglarz – Zaproś do domu dobre bakterie
11.45 – 12.10 Przerwa kawowa
12.10 - 13.10 prof. E. Solarska - Żywność konwencjonalna a żywność naturalna - jakość wytwarzanej żywności i jej wpływ na zdrowie człowieka
13.15-14.15 dr n. med. Daniela Kurczabińska-Luboń - Dysbioza jelitowa i jej konsekwencje dla zdrowia. Wykorzystanie probiotyków w terapii alergii, zaburzeń odporności oraz problemów jelitowych
14.15 – 15.00 Grzegorz Herbinger - ProBios - wyroby mikrobiologiczne z perspektywy farmaceuty
UWAGA!
Po spotkaniu (ok. 18:30) odbędzie się Bal Karnawałowy pt. "Bal Przodowników Pracy" (więcej informacji udziela Eugeniusz Ilkowski - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 668 118 233). ZAPRASZAMY!
Mapa szkoleń, spotkań